احمد کاظمی در دومین روز از مرداد ماه سال ۱۳۳۸ در شهر نجف آباد از توابع استان اصفهان به دنیا آمد، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهر محل تولد خود گذراند اما با توجه به اوج گیری فعالیت های انقلابی او هم به جمع انقلابیون پیوست و چند بار هم توسط ساواک دستگیر و روانه زندان شد.
احمد کاظمی در سنین جوانی و در حالی که تنها ۱۸ سال سن داشت، برای کمک به جبهه مبارزات اسلامی در لبنان رهسپار سوریه و لبنان و جبهه جنگ با اسرائیل غاصب شد و در کنار رزمندگان حزب الله جنگید اما در سال ۱۳۵۸ و با پیروزی انقلاب اسلامی به ایران برگشت و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ملحق شد.

سردار شهید احمد کاظمی
با آغاز درگیری های کردستان در اوایل سال ۵۹ احمد کاظمی بیست و سه ساله به کردستان رفت تا از آرمان های انقلاب و امام خمینی دفاع کند و با شعله ور شدن آتش جنگ تحمیلی به جبهه های جنوب رفت تا سراسر دوران هشت ساله دفاع مقدس را در جبهه های جنگ سپری کند و بهترین سال های جوانی خود را وقف دفاع از اسلام کند.
حضور احمد کاظمی که در ابتدای سنین جوانی بود در جبهه آبادان منشا خیر شد و با شجاعت هایی که از ایشان از خود نشان داده بود از همان ابتدا به عنوان فرمانده گروهی ۵۰ نفره در عملیات شکستن حصر ابادان شرکت و نقش کلیدی ایفا کرد.
سردار احمد کاظمی در عملیات بیت المقدس برای آزاد سازی خرمشهر کنار شهید حسین خرازی که از جناحی دیگر در عملیات حاضر بود نقش موثر و اصلی داشت، او که فرماندهی تیپ نجف اشرف را به عهده داشت، با عبور از رودخانه کارون در نیمههای شب و بانفوذ به عمق بیست کیلومتری خط دشمن، خود را به جاده استراتژیک اهواز- خرمشهر رساند و با تثبیت جاده آسفالت وارد شهر خرمشهر شد و برای اولین بار خبر آزاد سازی خرمشهر را پشت بیسیم مخابره کرد.

شهید احمد کاظمی در کنار شهید حسین خرازی
فرماندهی جبهه فیاضیه آبادان، فرماندهی لشکر ۸ نجف و قرارگاه رمضان از جمله عناوین شهید احمد کاظمی در دوران دفاع مقدس بود و پس از جنگ نیز فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) و فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین(ع) از جمله مسئولیت های شهید کاظمی بودند.
سردار شهید احمد کاظمی در طول دوران حضور در جبهه بارها از ناحیه پا، دست، و کمر مجروح شد اما با جانبازی ۴۵ درصد تا انتهای جنگ تحمیلی در جبهه های نبرد ماند، با پایان جنگ و در طی سال های رشادت با استفاده از مجالهایی که برایش به وجود می آمد به تحصیل هم اهتمام ورزید و کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی گذراند و موفق شد دانشجوی دکتری در رشته دفاع ملی گردد.

شهید کاظمی در کنار سردار سلیمانی،شهید باکری، شهید زین الدین و فرماندهان سپاه
سردار شهید احمد کاظمی پس از جنگ تحمیلی، همان گروه ۵۰نفره عملیات شکستن حصر ابادان را تبدیل به یکی از لشکرهای قوی و مهم سپاه کرد و آن را با سلاحهای به غنیمت گرفته شده از عراقیها به یک لشکر زرهی با صدها تانک و نفربر و توپخانه و ماشین آلات ارتقا داد، وی در راهاندازی و شکلگیری نیروی زمینی سپاه به عنوان معاون عملیاتی نیروی زمینی سپاه خدمات شایانی داشت.

شهید کاظمی در کنار حاج عزیز جعفری فرمانده کل سپاه
سردار کاظمیهمچنین در سال ۱۳۷۲با حضور در منطقه شمال غرب کشور به عنوان فرمانده منطقه شمال غرب حکم فرماندهی را از دست مقام معظم رهبری دریافت کرد و هفت سال بعد در سال ۱۳۷۹حکم فرماندهی نیروی هوایی سپاه را از رهبر معظم انقلاب دریافت کرد و نیروی هوایی را از نظر سازمان ، ساختار و سازماندهی و سازمان موشکی ارتقا داده تا جایی که دشمنان جمهوری اسلامیایران از توانمندی موشکی کشور حیرت زده بودند، بدون شک پیشرفت ایران در صنایع موشکی و هوا فضا مرهون تلاش های خستگی ناپذیر شهید احمد کاظمی در کنار شهید احمد تهرانی مقدم است.
احمد کاظمی پس از ۵سال خدمت ارزنده در نیروی هوایی سپاه، در سال ۱۳۸۴حکم فرماندهی نیروی زمینی سپاه را از مقام معظم رهبری دریافت کرد و طی سه ماه فعالیت شبانهروزی، بیش از ۱۰۰سفر به تمامی یگانهای نیروی زمینی داشت و وضعیت یگانهای نیروی زمینی را از نزدیک بررسی میکرد تا موفقیت های نیروی هوایی را در نیروی زمینی هم تکرار کند اما افسوس که در ۱۹ دی ماه سال ۱۳۸۴ در سانحه هوایی سقوط هواپیمای “داسو فالکن ۲۰” در نزدیکی ارومیه به شهادت رسید و همانطور که آرزو داشت به یاران شهیدش ملحق شد.

اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر شهید احمد کاظمی
پیام مقام معظم رهبری به مناسبت شهادت احمد کاظمی :
بسم الله الرحمن الرحیم فقدان شهادت گون سردار سردار رشید اسلام، سرلشکر احمد کاظمیو تعدادی از سرداران و افسران سپاه در حادثه هواپیما، اینجانب را داغدار کرد. این فرمانده شجاع و متدین و غیور از یادگارهای ارزشمند دوران دفاع مقدس و در شمار برجستگان آن حماسهی بینظیر بود. تدبیر و قدرت فرماندهی او در طول جنگ هشت ساله کارهای بزرگی انجام داده و او بارها تا مرز شهادت پیش رفته بود. آرزوی جان باختن در راه خدا در دل او شعله میکشید و او با این شوق و تمنا در کارهای بزرگ پیشقدم میگشت. اکنون او به آرزوی خود رسیده و خدا را در حین انجام دادن خدمت ملاقات کرده است. اینجانب شهادت این سردار رشید و نامدار و دیگر جان باختگان این حادثه را به همهی ملت ایران به ویژه مردم عزیز و شهید پرور نجف آباد، تبریک و تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای بازماندگان این شهیدان، بردباری و قدرت تحمل و پاداش صابران و برای خود آنان علو درجات اخروی را مسالت میکنم. سید علی خامنهای
روایتی از رهبر انقلاب پس از شهادت سردار احمد کاظمی :
دو هفته پیش شهید کاظمى پیش من آمد و گفت از شما دو درخواست دارم: یکى اینکه دعا کنید من روسفید بشوم، دوم اینکه دعا کنید من شهید بشوم. گفتم شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها که این روزگارهاى مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شماها همهتان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزى که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایستهى شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتى این جمله را گفتم، چشمهاى شهید کاظمى پُرِ اشک شد، گفت: انشاءاللَّه خبر من را هم بهتان بدهند! فاصلهى بین مرگ و زندگى، فاصلهى بسیار کوتاهى است؛ یک لحظه است. ما سرگرم زندگى هستیم و غافلیم از حرکتى که همه به سمت لقاءاللَّه دارند. همه خدا را ملاقات مىکنند؛ هر کسى یک طور؛ بعضىها واقعاً روسفید خدا را ملاقات مىکنند، که احمد کاظمى و این برادران حتماً از این قبیل بودند؛ اینها زحمت کشیده بودند. ما باید سعىمان این باشد که روسفید خدا را ملاقات کنیم؛ چون از حالا تا یک لحظهى دیگر، اصلاً نمىدانیم که ما از این مرز عبور خواهیم کرد یا نه؛ احتمال دارد همین یک ساعت دیگر یا یک روز دیگر نوبتِ به ما برسد که از این مرز عبور کنیم. از خدا بخواهیم که مرگ ما مرگى باشد که خود آن مرگ هم انشاءاللَّه مایهى روسفیدى ما باشد. انشاءاللَّه خدا شماها را حفظ کند.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در مراسم تشییع پیکرهاى فرماندهان سپاه ۲۱/۱۰/۱۳۸۴
آلبوم تصاویر شهید سرافراز احمد کاظمی :
بزرگ مرد نیروی هوایی سپاه. از نزدیک ایشون دیده بودم. تواضعی مثال زدنی در رفتارشون موج میزد