سردار شهید عبدالله اسکندری

سردار شهید عبدالله اسکندری به سال ۱۳۴۲ و در محله قصرالدشت شهر شیراز به دنیا آمد، با مذهب اسلام پرورش یافت و از نوجوانی در فعالیت های انقلابی سال ۱۳۵۷ شرکت کرد.

حاج عبدالله با شروع جنگ تحمیلی به جبهه رفت و در جبهه سوسنگرد و در کنار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان به عنوان تک‌تیرانداز، تیربارچی، نیروی اطلاعات شناسایی و … مشغول انجام وظیفه اش در قبال کشور و دین مبین شد.

شهید عبدالله اسکندری

شهید عبدالله اسکندری در سال های جوانی و هشت سال دفاع مقدس

شهید عبدالله اسکندری در عملیات خیبر به عنوان فرمانده سپاه لار شرکت کرد و در “عملیات بدر” به عنوان جانشین فرمانده گردان حضور داشت. حضور مخلصانه و شجاعانه شهید اسکندری در عملیات های مختلف باعث می شد هر روز مسئولیت های بزرگتری به عهده اش گذارده شود به طوری که در والفجر ۸ عنوان جانشین رئیس ستاد تیپ الهادی به  ایشان ابلاغ شد و در عملیات‌های کربلای ۱، ۳، ۴، ۵ و ۸ به عنوان رئیس ستاد تیپ الهادی حضور یافت.

سردار شهید عبدالله اسکندری

سردار شهید عبدالله اسکندری در لباس احرام

شهید اسکندری در عملیات والفجر ۱۰ جانشین تیپ مهندسی و در عملیات بیت‌المقدس ۴ فرماندهی تیپ مهندسی را بر عهده گرفت. همچنین فرماندهی مهندسی رزمی ۴۶ امام هادی (ع)، فرماندهی تیپ ۴۶ امام هادی(ع)، فرماندهی مهندسی رزمی قرارگاه مدینه منوره، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲ قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت از دیگر مسئولیت های شهید عبدالله اسکندری در طول هشت سال دفاع مقدس بود. حاج عبدالله اسکندری تا پایان جنگ تحمیلی مدت ۸۹ ماه تمام از جوانی اش را در جبهه های جنگ گذراند و در این مدت بارها و بارها مجروح شد.

شهید عبدالله اسکندری

سردار عبدالله اسکندری ، رزمنده جنگ هشت ساله و شهید مدافع حرم

شهید اسکندری دل دریایی، روح آسمانی و صفای باطن داشت؛ گاه رئیس ستاد تیپ بود و گاهی راننده تیپ؛ ایشان در زمان جنگ، دوبار از مسئولیت عالی در تیپ ۴۶ کناره گرفت و در خط مقدم راننده لودر و بولدزر شد.

با پایان جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۸ فعالیت های جهادی سردار اسکندری با جانبازی ۲۵ درصد، در عرصه سازندگی آغاز شد و ایشان در پروژه احداث سد کرخه، احداث جاده نیریز در استان فارس، طرح توسعه نیشکر و اجرای بسیاری طرح‌های سد و دیگر فعالیت‌های جهادی سهم ویژه ای داشت.

سردار شهید عبدالله اسکندری

دیدار صمیمانه سردار اسکندری با خانواده شهدا

دوسال بعد از جنگ تحمیلی و در سال ۱۳۷۱ سردار اسکندری به شهر زادگاهش بازگشت و در عرصه های مختلف فرهنگی مشغول فعالیت شد تا این که در سال ۱۳۸۷ مسئولیت مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس به ایشان محول شد. شهید اسکندری در طول ۵ سال خدمتش در بنیاد شهید بسیار با خانواده شهدا و جانبازان مأنوس شده بود و با تمام نیرویی که در توان داشت در رفع مشکلات و مسائل آنها کوشش می‌کرد.

شهید عبدالله اسکندری مدیر کل بنیاد شهید استان فارس

دیدار با خانواده شهدا در زمان تصدی مسئولیت بنیاد شهید

سردار شهید حاج عبدالله اسکنری پس از سال ها مجاهدت در جبهه های جنگ هنوز مشتاق شهادت بود و در جلسه ای گفته بود ” به والله قسم اگر بدانم باب شهادت در گوشه ای از دنیا باز است بدون درنگ به آنجا می شتابم و تا شهادت را در آغوش نگیرم باز نخواهم گشت”، همین اتفاق هم افتاد و شهید اسکندری در سال ۱۳۹۳ و در حالی که مدیرکل بنیاد شهید استان فارس بود، میز و مسئولیتش را رها کرد و با اصرار خودش عازم سوریه شد و خیلی زود در خرداد ماه همان سال، طی ماموریتی با دشمن داعشی درگیر شد و توسط تک تیرانداز به شهادت رسید، پیکر شهید اسکندری به دست تکفیری ها افتاد و تروریست های کینه جو با جدا کردن سر از پیکر مطهرش، بغض و خباثت خود را رسانه ای کردند.

سردار عبدالله اسکندری

پوستر شهید مدافع حرم، سردار عبدالله اسکندری

مطالب مرتبط

۲ دیدگاه‌

  1. سید حبیب گفت:

    خوشا به سعادتشون. من هر بار اسم این سردار میشنوم یاد سالار شهیدان حسین علیه السلام میفتم. چه سعادتی برای یک شیعه ازین بالاتر؟؟

  2. reza گفت:

    مملکت دوزار ارزش واسه این شهیدقائل نشد.
    نشون دادن ارزش شهدا هم به باندبازیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله امنیتی *